Javascript is door u in de browser uitgeschakeld en de website wordt derhalve niet correct weergegeven!
Volg ons op: Twitter | Facebook | LinkedIn
/// Belvaspata
Healing of the heart / Heling van het Hart

Belvaspata SigilBelvaspata, wat in de taal van de Moeder Godin betekent: 'Heling van het Hart', is een heilige modaliteit ("manier, wijze, richting") die geneest met licht (bewustzijn) en frequenties (emoties) gesproken in de taal van de Engelen. Belvaspata is een gift van de kosmische rassen om aan de veranderende wetten van de fysica tegemoet te komen, die plaatsvond in augustus 2006. Belvaspata heelt wanneer de frequenties van de heilige Sigils worden geplaatst waar ze het meeste nodig zijn.

Wat zijn Sigils? Om dat te begrijpen moeten we eerst begrijpen wat symbolen zijn. Een symbool vertegenwoordigt iets, waar een Sigil iets beschrijft. Bijvoorbeeld: 'wanneer iemand een BMW of een Mercedes ziet, dan wordt dat geassocieerd met hogere klasse auto zowel kwaliteit als aanzien. Belvaspata SigilEen symbol als een Rolls Royce of Bentley wordt geassocieerd met de elite, een bevoorrechte levensstijl en rijkdom.' Dit alles wordt afgeleid van een symbool. Het gebruik van Sigils is zo goed als vergeten. Een Sigil beschrijft de kwaliteit van een frequentie zoals bijvoorbeeld liefde. Een Sigil beschrijft de exacte frequentie van de emotie.

Hetzelfde geldt voor de naam van een persoon. Wanneer de frequentie stijgt van degene, zal de Sigil van diegene ook veranderen om die wijziging te uiten. In het geval van een Engel verandert zelfs de naam. Het hebben van 'iemands' Sigil is als het hebben van het telefoonnummer van diegene. Belvaspata Engel SigilSigils beschrijven niet allen wat ze vertegenwoordigen, maar ze zijn ook een middel om te communiceren met datgene wat ze vertegenwoordigen!

Belvaspata zorgt voor diepgaande veranderingen in het leven. Er zijn verschillende Sigils en combinaties die kunnen worden ingezet.


Belvaspata is de naam waaronder Almine deze heilige modaliteit vorm heeft gegeven (Belvaspata website).


/// Belvaspata

klik op de datum voor een omschrijving.

Vóór22 Jul2024

Geen data gepland
VW XYZ  © 2012-2024 eenleveninbalans.nl