Javascript is door u in de browser uitgeschakeld en de website wordt derhalve niet correct weergegeven!
Volg ons op: Twitter | Facebook | LinkedIn
/// Star Seed Energy Management System
Healing with Star Energies

SSEMS logoHet Star Seed Energy Management System (SSEMS) is een geavanceerd energie management systeem, die gebruik maakt van verschillende geprogrammeerde / afgestemde kristallen in combinatie met een Galactic Master kristal. De informatie, die heeft geleid tot de totstandkoming van dit systeem, komt van gechannelde boodschappen van Lord Ashtar en de herinneringen van Sirius en 'Light Ships' (lichtschepen) van Paul McCarthy.

De informatie laat zien hoe dit systeem werkt en welke specifieke combinaties van geprogrammeerde kristallen er nodig zijn. Het systeem is ontwikkeld met eenvoud in gedachte. Ondanks zijn eenvoud is het systeem uitermate krachtig en doeltreffend.

Het systeem is op dit moment opgebouwd uit 2 Niveau's (SSEMS 1 en 2) met elk 6 sets van 3 bergkristallen. De sets zijn geprogrammeerd door Paul McCarthy met specifieke (sterren) energie / frequenties. De sets zijn zo samengesteld dat de combinaties van de energieën / frequenties werken aan een specifiek doel. Elk set bevat een Galactic Master crystal (Galactisch Meester kristal) . Dit kristal controleert en vermengd de energie van de bijbehorende kristallen specifiek voor de persoon en de sessie.

Het Galactisch Meester kristal is een intelligent en interactief kristal. De naam verwijst naar de aard van het bewustzijn en welwillende galactische en universele energieën die er zijn en waar we mee kunnen werken (in dit geval afgestemd in een kristal).

/// De Kristallen sets van SSEMS 1

 1. Energetic Flow & Balance
  Energetische flow & balans
 2. Balance Point for grounding & raising vibration
  Balans voor gronden en het verhogen van trilling / frequentie
 3. Aura purification / Energetic clearance
  Aura zuivering / Energetische opruiming
 4. Soul healing
  Helen van de Ziel
 5. Home Portal
  Toegang / Portaal naar je thuisplanet
 6. Healing Blocks
  Helen van blokkades

Klik op Meer voor uitgebreide informatie over de samenstelling van de kristallen sets.

Meer...

/// De Kristallen sets van SSEMS 2

Het thema van deze set kristallen is het werken met de ruimte om ons heen. Denk aan je huis, kantoor of je persoonlijke aura. Dit betekend het creëren van portals (portalen / doorgangen) t.b.v. purificatie, bescherming, verkrijgen van informatie en het verbinding maken met energie netwerken om ons heen. De kristallen sets:

 1. Dimensional Alignment
  Dimensionale afstemming
 2. Space Management
  Beheren van je persoonlijke ruimte
 3. Grids Connection
  Verbinding met energie netwerken
 4. Downloads - receiving and accessing
  Downloads / Informatie - ontvangen en er toegang toe krijgen
 5. Life Missions Mandala
  Levens Missie Mandala*
 6. Personal Portals
  Persoonlijk Portaal

* De Mandala (Sanskriet: मण्डल voor cirkel) is een generieke term uit de Tibetaanse kunst en het Tibetaans boeddhisme voor een plan, kaart of geometrisch patroon dat metafysisch of symbolisch de kosmos uitbeeldt)

De kristallen sets zijn hoofdzakelijk te gebruiken door StarSeeds die gevoelig zijn voor, of die zijn / haar spirituele energie wil ontwikkelen.

Klik op Meer voor uitgebreide informatie over de functie van de kristallen sets.

Meer...

/// Star Seed Workshops

klik op de datum voor een omschrijving.

2 November 2012 Tot onze grote spijt heeft Paul McCarthy besloten zijn opleidingen en workshops niet meer in Amsterdam voort te zetten. Geïnteresseerde in zijn werk, workshops en opleidingen verwijs ik graag door naar zijn website voor locaties buiten Nederland.

Vóór22 Apr2024

Geen data gepland
VW XYZ  © 2012-2024 eenleveninbalans.nl